PETER VISKINDES solo tur sidste år udviklede sig hen ad vejen til at blive en kvartettur. En efter en gjorde STEFFEN VAN NORDE på bas og guitar, LASSE NYRUP på klaver og orgel og CASPER LANGKÆR på trommer, sig uundværlige, og blev til faste medlemmer, i noget der strengt taget, nu kan opfattes som et orkester. Magien i de største koncertaftener i oktober måned, er så mindeværdig, så set-uppet ligefrem skriger på gentagelse. Og det er lige det publikum kan opleve på meget forskellige scener i 2006. VISKINDES Band kan opleves ved koncerter i forsamlingshuse, kirker til klub og kulturhusescener, til de største festivaller til sommer.

Turen strækker sig over hele året, kun afbrudt af PETER VISKINDES koncerter med hans andet band BIG FAT SNAKE , et par ture i USA og Tyskland samt en afstikker mod nord, til Grønland. Repertoiret tager udgangspunkt i VISKINDES sange fra det seneste album PICTURE IN A FRAME, de tidligere anmelderroste albums, Blue Angel, Sound of loneliness, Sheriff song mfl.

Medio august udkommer VISKINDES nye album, der går under arbejdstitlen MUSIC FROM BIG WHITE, indspillet i VISKINDES hus i Århus. Numrerne er genindspilninger af VISKINDES gamle sange, samt et par nelt nye, udført af den nye kvartet. Pladeselskabet håber at kunne producere albummet i det nye CD/DVD format. Albummet bliver under alle omstændigheder inklusiv DVD materiale fra indspilningen, der som sagt forestår i dette magiske hus fra 1909 hvor den store århusianske digter HANS HARTVIG SEEDORFF slog sine folder i 1920´erne, og sågar har ridset et digt i et af vinduerne.